Μέλι Χασάπης Μέλι Λήμνου

Ανωτάτης ποιότητας προϊόντα & Διακρίσεις

Βραβευμένα προϊόντα με Χρυσό και Ασημί βραβείο του OLYMPawards 2016 & με 1 και 2 Χρυσά αστέρια  GREAT TASTE AWARDS 2016

Ο κατάλογος εξαγώγιμων προϊόντων για το 2015-16 είναι διαθέσιμος για ανάγνωση στο issuu

honeyhasapis-cat2015-16pdf.pdf
Κατεβάστε τον κατάλογο 2015-16 (PDF)

Το μέλι είναι ένα αρωματικό, ιξώδες, γλυκό υλικό που προέρχεται από το νέκταρ των φυτών, το οποίο μαζεύουν οι μέλισσες του γένους Apis, και το μεταποιούν για την τροφή τους το χειμωνα, σε ένα πυκνότερο υγρό και τελικά το αποθηκεύουν εντος της κυψελης στις κηρήθρες τους.


Το μέλι περιέχει κατά 75-78% σάκχαρα (κυρίως φρουκτόζη, γλυκόζη και σουκροζη) και λόγω της σχετικά χαμηλής του υγρασίας, δεν ευνοεί την ανάπτυξη μικροοργανισμών.


 

 

Ανωτάτης ποιότητας Αγριο θυμαρίσιο μέλι (1 Χρυσό αστέρι, GTA 2015 award, 1 Χρυσό αστέρι OLYMPawards 2016).


Το εξαιρετικής ποιότητας "Μέλι Χασάπης" από άγριο θυμάρι, συλλέγεται από το θυμαρότοπο της Σκανδάλης, Νοτιοανατολικά της Λήμνου, κατά το μήνα Ιούνιο.


Σύμφωνα με την ανθική προέλευση του μελιού, παρουσιάζεται ανάλογη κρυστάλλωση η οποία δεν επηρεάζει τα συστατικά του μελιού ή την ποιότητά του. Η κρυστάλλωση ωφείλεται στην αναλογία φρουκτόζης/ γλυκόζης η οποία χρησιμοποιείται ως δείκτης πρόγνωσης του φαινομένου της κρυστάλλωσης. Οταν ο δείκτης είναι περίπου μια μονάδα κρυσταλλώνει γρήγορα.


Το μέλι μας πωλείται συσκευασμένο σε γυάλινο δοχείο των 270gr / 9,52oz


Είναι γνωστές από την αρχαιότητα, οι αντισηπτικές και αντιοξειδωτικές δράσεις του μελιου, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία όπως ο σίδηρος, το κάλιο, ο φώσφορος, το ασβέστιο και άλλα. Το θυμαρίσιο μέλι τονίζεται από το μοναδικό κεχριμπαρένιο χρώμα, το ιδιαίτερο άρωμα και τη μοναδική του γεύση.


Στο άγριο θυμαρίσιο μέλι, η κρυστάλλωση είναι φυσική. Για να το αποκρυσταλλώσετε, τοποθετήστε το βάζο σε ζεστό νερό 45-50°C, και αναδεύστε αργά έως επαναφοράς της ρευστότητάς του. Εναλλακτικά καταναλώστε το επίσης και στην κρυσταλλωμένη του μορφή.


Ανωτάτης ποιότητας Αγριο θυμαρίσιο μέλι με αγριολούλουδα (3 Χρυσά αστέρια GTA  2015 award, 1 Ασημί αστέρι OLYMPawards 2016):


2 Χρυσά αστέρια, GTA 2016 award, 1 Χρυσό βραβείο OLYMPawards 2016
Το ΝΕΟ εταιρικο λογότυπο/ σήμα του Δ. Χασάπη. ΜΕΛΙ ΛΗΜΝΟΥ/ Honey Hasapis !
1 Χρυσό αστέρι, GTA 2016 award, 1 Ασημί βραβείο OLYMPawards 2016
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Αγριο θυμαρίσιο μέλι Λήμνου - Μελι Χασάπης

H επιχείρηση "Μέλι Χασάπης" (HoneyHasapis) συμμετείχε στους διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας GREAT TASTE AWARDS Βρετανίας 2015-16, καθώς στον OLYMPawards διαγωνισμό 2016 και έλαβε αντιστοίχως Χρυσά και Αργυρά βραβείο για τα προϊόντα  "Αγριο θυμαρίσιο μέλι & αγριολούλουδα από τη Λήμνο" και "Αγριο θυμαρίσιο μέλι από τη Λήμνο" επιβραβεύοντάς μας, για τις προσπάθειες που καταβάλλουμε, να τηρούμε τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας των προϊόντων & των πελατών μας.


Τα ΝΕΑ μας ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ (οργανικά) προιόντα πιστοποιημένα από τη ΔΗΩ, εμφανίστηκαν στην αγορά το 2016 και αναμένουμε νεότερα από τη διεθνή συμμετοχή των στο διεθνή διαγωνισμό βιολογικών προιόντων BIOLMIEL 2016 στην Ιταλία !


Αφιερώνουμε τα βραβεία μας στους εξέχοντες καταναλωτές & θαυμαστές των προϊόντων μας που τα αγάπησαν & μας ενθάρρυναν στην τελειοποίησή των!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Αγριο θυμαρίσιο μέλι και αγριολούλουδα - Μελι Χασάπης
Mελι Λημνου φωτο: Μελισσες στην εισοδο της κυψελης μεταφερουν γυρη.